Bas Noot en Margot Noyons van restaurant Eten en Drinken: op zoek naar nieuwe collega's.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Noot en Margot Noyons van restaurant Eten en Drinken: op zoek naar nieuwe collega's. © Theo Peeters

Eten en Drinken in Groesbeek is drie dagen per week dicht: geen personeel te krijgen

GROESBEEK/ MALDEN - De vestiging van restaurant Eten en Drinken in Groesbeek is sinds kort op maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Er is te weinig personeel. De nieuwe vestiging in Malden is behalve op maandag ook op dinsdag dichtgegaan. Voorlopig tot september. 

8 reacties

 • J. Zomers

  4 maanden geleden
  @Pedro - als dadelijk 90% gevaccineerd is dan hebben we geen priklocaties meer nodig. We moeten snel weer terug naar het oude normaal.
 • Pedro Kantor

  4 maanden geleden
  Het probleem voor de horeca is dat de GGD hun arbeidskrachten wegkaapt met beter betaald werk op de prik locaties. Maar, dat is tijdelijk. Tenminste, dat hoop ik. Met al die corona varianten die maar hierheen blijven komen dankzij Schiphol weet je dat nooit. En wat al die reaguurders betreft die zeggen dan moet de horeca maar beter betalen, dan ook niet klagen als een biertje weer flink duurder wordt. Voor niks gaat de zon op.
 • Jan van Lent

  4 maanden geleden
  De Amerikanen hebben voor dit verschijnsel een uiterst juiste uitdrukking: "If you pay bananas, you´ll get monkeys.
 • A I Anders

  4 maanden geleden
  Betaal meer en behandel ze met respect. Dan heb je binnenkort meer personeel dan klanten.
 • Rob van der Linden

  4 maanden geleden
  Moeilijke keuze voor de medisch student ruim 18,50 per uur exclusief toeslagen bij de GGD of minimumloon en geen recht op toeslagen in de Horeca. Lang leve de flexpools, soms hebben de werkgevers geluk, nu de werknemers.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Nijmegen e.o.