Wethouder Irma van de Scheur mocht de mega outlet openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Irma van de Scheur mocht de mega outlet openen. © Joop Verstraaten

Fashion-outlet Groesbeek groot succes: ‘Zo komen we toch nog van de wintercollectie af’

GROESBEEK – De Mega Fashion Outlet die zaterdag in de oude Hema aan de Spoorlaan in Groesbeek opende, blijkt een schot in de roos. ,,Zo komen we toch nog van onze wintercollectie af”, glundert Henk Middendorp van modezaak E&E uit Groesbeek. Geen wonder: er worden kortingen gegeven van 50 tot 70 procent.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Ria Stevens....ik heb begrepen dat de meeste niet verkochte kleding in containers naar een bedrijf in Heerhugowaard gaat , die het o.a vermaalt tot poetskatoen , heb n.l ook al eens meegemaakt dat splinternieuwe spullen uit de etalage naar een stortplaats werden gebracht en ter plaatse werden platgewalst...overjarige modellen...dus ik kijk niet vreemd meer op van dit soort vernietiging van niet verkocht , overjarige spullen...dus misschien komt dit dan toch nog bij arme mensen terecht..?
 • Ria Stevens

  2 jaar geleden
  Gerrit Louter, Maar anders hadden we de spullen in de kledingcontainer moeten gooien. Dus niet verkopen dan gaat het de kleding container in, gaat het toch naar het goede doel !
 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Op t.v hoorde ik een van deze winkeliers zeggen dat wat niet verkocht word , de afval container ingaat...! en dat noemt zichzelf een zakenman....? er lopen zoveel arme mensen rond die niet met de mode meedoen , en geen geld hebben voor nieuwe kleding...! maar nee.....het gaat dus de afval kleding container in...! belachelijk....!
 • Carel van ‘t Zand

  2 jaar geleden
  Wat een gezeur weer over afstand en mondkapjes. Blijf toch lekker achter gesloten deuren als je je zo bang laat maken! Realiseer je nu eens een keer dat er mensen zijn die moeten vechten om hun bestaansrecht. Het egoïsme in dit land van mensen voor wie alles toch wel lekker blijft voortkabbelen is werkelijk stuitend....
 • Hans de Graaf

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk... "dit kan eigenlijk zo de container in, want volgend jaar niet te verkopen". En dan moet iedereen omschakelen op electrisch rijden, wordt het land vol met windmolens geplaatst en moeten volgens Timmerfrans miljarden uitgegeven worden voor die omschakeling. De mens is gek geworden...