Volledig scherm
Meisje gewond bij aanrijding in Groesbeek. © Joop Verstraaten

Fietsster gewond bij aanrijding in Groesbeek

GROESBEEK - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een fietsster is woensdagmiddag op de Knapheideweg in Groesbeek een meisje gewond geraakt. Het slachtoffer was op weg om paard te gaan rijden, toen zij met haar fiets botste op een auto.  

Het meisje wilde juist een auto inhalen, toen die linksaf sloeg. De auto en fietsster raakten elkaar, die daardoor ten val kwam en deels onder de auto belandde.

Personeel van een ambulance heeft het slachtoffer na eerste hulp ter plaatse naar een ziekenhuis gebracht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Nijmegen e.o.