Op verschillende plekken werden stukken kunstgras uit het voetbalveld gesneden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op verschillende plekken werden stukken kunstgras uit het voetbalveld gesneden. © Joop Verstraaten

Gaten in kunstgras Achilles’29 gesneden: hoofdveld onbespeelbaar

UpdateGROESBEEK - Een nieuw hoofdstuk in de soap rond de Groesbeekse voetbalclub Achilles’29: grote stukken kunstgras zijn uit het hoofdveld gesneden en de lichtmasten zijn onklaar gemaakt. Dat alles kennelijk om te voorkomen dat voetballers er nog gebruik van maken.

45 reacties

 • Gert Van duren

  2 jaar geleden
  Ik had eigenlijk al wel een nieuwe documantaire verwacht van nos of iets. Dit is een beste soap 
 • Toontje

  2 jaar geleden
  @HenkieT:   dan zullen ze toch eerst naar de gemeente Nijmegen moeten want Hatert huurt de velden en kleedkamers van hun. De kantine en de tribune is nog van Hatert zelf. Maar op zich zou het geen slechte oplossing zijn. Voor beide kanten, ware het niet dat ik Groesbekers niet snel in Nijmegen zie spelen. Zeker ook niet omdat Achilles gewoon op de heikant willen spelen en eigenlijk nergens anders. Ook begrijpelijk
 • Gerritje

  2 jaar geleden
  Ja klopt helemaal alles is verkocht aan een project ontwikkelaar in Nijmegen. Ook de grond is eigendom van die project ontwikkelaar zie kadaster papieren die staan op naam van die persoon.
 • Janneman

  2 jaar geleden
  Zo gaat het bij veel voetbalclubs, dan moeten ze hun hand niet opsteken. Overigens hebben de meeste clubs hun vergaderingen al zo dichtgetimmerd dat je van goede huize moet komen om een "voorstel" van het bestuur van tafel te krijgen. Bijvoorbeeld het jaarverslag en begroting zijn pas tijdens de vergadering in te zien, vragen moeten vooraf schriftelijk worden ingediend en door meerdere leden worden gesteund. Er volgens nog meer voorbeelden, er is weer een club aan het afdalen.
 • buurman

  2 jaar geleden
  Inderdaad, de leden stonden erbij en keken er naar. Zij hebben het laten gebeuren. Durfde geen tegengas te geven aan de familie. Geen enkel lid heeft het bestuur ook maar één kritische vraag gesteld. De leden zijn net zo schuldig als alle anderen.

Nijmegen e.o.