In Berg en Dal en Mook zijn honderden mensen de afgelopen weken door d huisartsen gevaccineerd met AstraZeneca.
Volledig scherm
PREMIUM
In Berg en Dal en Mook zijn honderden mensen de afgelopen weken door d huisartsen gevaccineerd met AstraZeneca. © REUTERS

Geen klachten bij ontvangers van vaccin AstraZeneca in Berg en Dal

GROESBEEK - In de gemeenten Berg en Dal en Mook zijn, voor zover nu bekend, geen klachten binnen gekomen van mensen die gevaccineerd zijn met AstraZeneca.

4 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  @Moon lover, inderdaad en hij is ook iemand die mensen graag goed wil informeren (informed consent) vóór vaccinatie wat de overheid eigenlijk ook opdraagt maar vervolgens niet toestaat. Het risico ligt bij de prikker en geprikte. En kijk ook eens naar Ivermectin, hier zijn inmiddels een aantal goede wetenschappelijke rapporten om op verder te borduren (maar experimenten met vaccins kunnen wel, met medicijnen niet). Ivermectin is voor andere ziektes bij FDA al goedgekeurd, bijwerking = bekend.
 • moon lover

  2 maanden geleden
  @Jan Bergmans dat geldt ook voor dokter Elens uit Meijel Limburg. Hij heeft vele levens gered met hydroxychloroquine tot het hem ineens verboden werd dat voor te schrijven. Inmiddels is de wetenschap tot bezinning gekomen dat het een prima medicijn is tegen Corona en verdient deze arts dus een lintje en excuses van de WHO.
 • Mary07

  2 maanden geleden
  Ik heb de prik in Nijmegen gehad, ook geen klachten.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Herinneren jullie je nog dat Wybren van Haga onlangs enkele vragen stelde aan De Jonge over mogelijke bijwerkingen van het AZ vaccin. En hoe de reactie van deze minister toen was? Excuses lijken nu nog meer op z'n plaats nu blijkt dat Wybren nog gelijk had ook.....
 1. Alarmerende stijging van het aantal besmettingen op Curaçao
  Coronavirus

  Alarmeren­de stijging van het aantal besmettin­gen op Curaçao

  Let op: dit liveblog is gesloten. Het nieuwe blog vind je hier. Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is de afgelopen dagen alarmerend gestegen. De snelle stijging heeft vooral te maken met de aanwezigheid van de Britse variant, zo stelt de overheid. Bij een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam heeft de politie 58 mensen aangehouden. Het Museumplein en de nabije omgeving is zondag aangewezen als veiligheidsrisicogebied.
 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede

Nijmegen e.o.