Volledig scherm
© Joop Verstraaten

Geld uit kassa gegrist bij Jan Linders Supermarkt in Groesbeek

GROESBEEK - Bij de Jan Linders supermarkt aan de Spoorlaan in Groesbeek heeft een klant geld uit de kassa gegrist. Ze ging er kort voor sluitingstijd vervolgens vandoor. 

De vrouwelijke dader, tussen de 20 en 30 jaar met capuchon op, had iets in de winkel gekocht en ging bij de kassa afrekenen. 

Toen zij wat wisselgeld van de kassière terug kreeg, duwde zij de hand van de 17-jarige caissière weg en griste vervolgens papieren geld uit de kassa. Ze zette het op een lopen, daarbij volgens getuigen bijna struikelend. 

De dader vluchtte vervolgens aan de kant van de Draisine weg. De klanten die achter haar stonden en de caissière waren verbouwereerd. De politie is ter plaatse geweest en stelt een onderzoek in. Maandag worden de camerabeelden bekeken in de hoop dat de dader herkenbaar in beeld zal zijn. Hoeveel geld er is buitgemaakt, is op dit moment niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.