De oversteek van de Steenheuvelsestraat in Leuth is voor fietsers nu nog levensgevaarlijk. Daarom wordt het fietspad vanaf de dijk nu definitief doorgetrokken tot de Parallelstraat. Dat moet de veiligheid ten goede komen Omwonenden zouden het liefst zien dat de snelheid op de hoofdweg in het dorp ook verlaagd wordt naar 30 kilometer per uur.
Volledig scherm
PREMIUM
De oversteek van de Steenheuvelsestraat in Leuth is voor fietsers nu nog levensgevaarlijk. Daarom wordt het fietspad vanaf de dijk nu definitief doorgetrokken tot de Parallelstraat. Dat moet de veiligheid ten goede komen Omwonenden zouden het liefst zien dat de snelheid op de hoofdweg in het dorp ook verlaagd wordt naar 30 kilometer per uur. © vanRossumDesign

Gemeente onderzoekt fietsrondweg Leuth en autoluw Zeeland vanaf Millingen

LEUTH - Geen auto’s meer in het Zeeland tussen Millingen en Leuth. Plus: een speciale fietsrondweg om dat laatste dorp. Die optie gaat de gemeente Berg en Dal onderzoeken om fietsen in de Ooijpolder veiliger te maken. De gevaarlijke oversteek van de Steenheuvelsestraat in Leuth wordt komend jaar al aangepakt. 

1 reactie

 • Peter van de Pavert

  1 maand geleden
  Rare club die CDA, eerst duur onderzoek laten doen door CDA wethouder en dan opeens een CDA variant op dat onderzoek. Misschien beter nadenken in het vervolg.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.