Volledig scherm
Het diamanten paar met de burgemeester. Foto Henk Baron © Millingen

Gerard kwam met het pontje naar Lies

MILLINGEN -  Ze leerden elkaar, waar anders, kennen op de kermis in Millingen.  Gerard werkte toen in de fruitteelt en kwam met de pont over vanuit zijn woonplaats Gendt en leerde zo Lies kennen. Anderhalf jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Inmiddels zijn Gerard en Lies Peters-Stinnessen uit Millingen 60 jaar getrouwd. Daarom kwam burgemeester Slinkman naar Millingen om ze te feliciteren. Hij bracht een ingelijste kopie van de trouwakte mee. 

Gerard werkte na de fruitteelt in de bouw en het echtpaar knapte zelf zijn huis op. Eerst  woonden ze aan de Molenstraat: sinds 37 jaar aan de Kamp. Het echtpaar kreeg drie kinderen en vijf kleinkinderen. Ze trouwden toen overigens om 9.00 uur ‘s ochtends. De pastoor vond dat kennelijk te vroeg: hij liet althans zich vervangen door de kapelaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.