De Biberius brouwers (familie Mulders) hebben samen met John en Virginie Grutters van wijngaard De Plack in Groesbeek een nieuw biertje ontwikkeld. Van links naar rechts: Ruud Mulders, Bart Mulders, Virginie Grutters, Luuk Mulders en John Grutters.
Volledig scherm
PREMIUM
De Biberius brouwers (familie Mulders) hebben samen met John en Virginie Grutters van wijngaard De Plack in Groesbeek een nieuw biertje ontwikkeld. Van links naar rechts: Ruud Mulders, Bart Mulders, Virginie Grutters, Luuk Mulders en John Grutters. © Theo Peeters

Goudhaantje, bier van Groesbeekse wijngaard

GROESBEEK - Wijnboeren, die maken toch wijn? Nou, niet in Groesbeek. Daar worden de druiven van wijngaard De Plack tegenwoordig ook in het bier verwerkt. Met als resultaat: het Goudhaantje. Het frisse bier werd dit weekend voor het eerst geschonken op het terras van de wijngaard. 

  1. Fans bewijzen Maradona laatste eer
    Play

    Fans bewijzen Maradona laatste eer

  2. Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveiligingscamera
    Play

    Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveili­gings­ca­me­ra

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.