De Biberius brouwers (familie Mulders) hebben samen met John en Virginie Grutters van wijngaard De Plack in Groesbeek een nieuw biertje ontwikkeld. Van links naar rechts: Ruud Mulders, Bart Mulders, Virginie Grutters, Luuk Mulders en John Grutters.
Volledig scherm
PREMIUM
De Biberius brouwers (familie Mulders) hebben samen met John en Virginie Grutters van wijngaard De Plack in Groesbeek een nieuw biertje ontwikkeld. Van links naar rechts: Ruud Mulders, Bart Mulders, Virginie Grutters, Luuk Mulders en John Grutters. © Theo Peeters

Goudhaantje, bier van Groesbeekse wijngaard

GROESBEEK - Wijnboeren, die maken toch wijn? Nou, niet in Groesbeek. Daar worden de druiven van wijngaard De Plack tegenwoordig ook in het bier verwerkt. Met als resultaat: het Goudhaantje. Het frisse bier werd dit weekend voor het eerst geschonken op het terras van de wijngaard. 

0 reacties

 1. Wat doet bus van ’s werelds beste wielerploeg in een boomgaard bij Leuth?
  PREMIUM
  3

  Wat doet bus van ’s werelds beste wieler­ploeg in een boomgaard bij Leuth?

  LEUTH - Een opvallende verschijning in het uitzicht van iedereen die afgelopen week pendelde tussen Millingen en Nijmegen. Net buiten Leuth, onder aan de dijk, trekt sinds tweede paasdag een geel-zwarte touringcar van Jumbo-Visma de aandacht. Dat is ’s werelds beste wielerploeg van 2020, weten fietsliefhebbers. Maar wat doet die bus in een Leuthse boomgaard? Zijn kopmannen Wout van Aert en Primoz Roglic op de terugweg van een koers nét hier gestrand met pech?
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.