Een medewerker van café-bar De Comm in Groesbeek geeft Eline Zwitserloot een bakje 'tea to go'. De Comm was een van de horecazaken in de regio die bij wijze van protest tegen de coronamaatregelen dinsdag het terras opbouwde. Gasten mochten daar overigens niet zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerker van café-bar De Comm in Groesbeek geeft Eline Zwitserloot een bakje 'tea to go'. De Comm was een van de horecazaken in de regio die bij wijze van protest tegen de coronamaatregelen dinsdag het terras opbouwde. Gasten mochten daar overigens niet zitten. © Bert Beelen

Gratis koffie op terrassen in Millingen en Groesbeek:
‘Horeca kan echt veilig open. Dit is de oplossing’

GROESBEEK/MILLINGEN - Horeca is niet het probleem, maar deel van de oplossing in de strijd tegen corona. Dat vinden ondernemers. Om hun woorden kracht bij te zetten, bouwden een aantal cafés in de regio dinsdag hun terrassen op. Al hielden de meeste zaken de deur dicht. 

2 reacties

 • KERKHOFF

  2 maanden geleden
  lege terrassen ivb met voorkomen van besmetting corona; Volle OV bussen tussen 20 en 21 uur om op tijd thuis te zijn om een bekeuring voor overtreden spertijd te voorkomen. Waar zit nu de logica?
 • Rob van Kampen

  2 maanden geleden
  Evil, wat een onzin kraam je uit.....
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Nijmegen e.o.