Het pand in aan bouw: woonhuis of zorgcomplex?
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand in aan bouw: woonhuis of zorgcomplex? © Foto: Bert Beelen

Groesbeekse buurt is bezorgd over ‘alweer een zorginstelling’ aan de Cranenburgsestraat

GROESBEEK - De buurt heeft het over ‘alweer een zorginstelling’ en maakt zich zorgen over veiligheid en overlast. De gemeente ziet het echter als een ‘gewone woning’: niks aan de hand dus.

3 reacties

 • F Hofman

  4 weken geleden
  Begrijp ik het nou goed? Een zorginstelling op een plek waar een vergunning is afgegeven voor bewoning door de eigenaar? Lijkt er op dat die eigenaar precies weet waar hij mee bezig is: Regels omzeilen...
 • Theo van Tuil

  4 weken geleden
  Riekt naar een dubieuze constructie. Vreemd dat de gemeente hier geen beter onderzoek naar doet. Of zou het project de gemeentekas goed doen?
 • Jeroen Janssen

  4 weken geleden
  Energieneutrale villa, de bouw van dit huis heeft al zoveel energie gekost dat dit nooit meer energieneutraal kan worden. En het is nog steeds niet af. Geimporteerde houten balken zijn voor de sier tegen de buiten geval getimmerd terwijl bakstenen in eigen gemeente worden gebakken.
 1. Onbeheerde grasmaaier brandt door en zorgt voor rookontwikkeling in appartementcomplex Berg en Dal

  Onbeheerde grasmaaier brandt door en zorgt voor rookontwik­ke­ling in apparte­ment­com­plex Berg en Dal

  BERG EN DAL – Flinke rookwolken uit de berging van een appartementencomplex aan de Kwakkenberglaan in Berg en Dal zaterdagmiddag. Een bewoonster kwam zaterdagmiddag met de fiets aanrijden en zag dat de deur van de berging open stond, wat normaliter niet het geval is. In overleg met de buren belde zij de brandweer van Nijmegen die met een blusvoertuig en een ladderwagen snel bij het wooncomplex aankwam.

Nijmegen e.o.