Mark Slinkman, burgemeester van Berg en Dal.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Slinkman, burgemeester van Berg en Dal.

Groesbeekse hal was versierd voor een groot feest, zegt burgemeester: ‘Bar, tafels. Vrolijke boel’

BERG EN DAL - Het had een groot feest moeten worden tijdens de jaarwisseling, in een bedrijfshal in Groesbeek. Zoveel is wel duidelijk, zegt burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal over het feest dat door de politie werd beëindigd nog voor het begon. ,,Dit was geen feestje in de categorie: ‘neem jij een kratje bier mee, ik heb nog een zak chips’.’’

8 reacties

 • Leen

  2 maanden geleden
  Er is prachtig vuurwerk afgestoken aan de Cranenburgsestraat thv de heikantweg al mocht dat niet. Als deze beste mensen ook die belachelijke zooi die ze hebben achtergelaten nou ook gewoon zouden opruimen maar nee, dat was teveel gevraagd. Stelletje aso’s om daarbij ook nogeens plantsoen te vernielen.
 • Eykhout

  2 maanden geleden
  Ik begrijp hier helemaal niets van. Lezen die mensen de krant niet? Ziekenhuizen moeten de reguliere zorg afschalen vanwege de coronapatiënten die dringend geholpen moeten worden. Dit betekent dus dat andere zorg en operaties uitgesteld moeten worden. Het zal je dierbare maar zijn die of met ernstige coronaklachten opgenomen moet worden, of waarvan de operatie uitgesteld moet worden en dat allemaal omdat sommigen zonodig een feestje moeten vieren. Weerzinwekkend!
 • Ook

  2 maanden geleden
  Dit was duidelijk commercieel van opzet en dan is de beste sanctie ook juist een sanctie die heel veel geld kost, immers dat was ook het gecalculeerde plan van deze organisatoren. Dus inderdaad pand voor zo lang mogelijk sluiten waardoor de eigenaar er zoveel mogelijk schade van ondervindt en er dus geen geld meer mee kan verdienen. Dat is een signaal dat ook deze eigenaar zal "begrijpen" en zo hoort dat ook. Iemand die in deze tijd willens en wetens zo iets verhuurt hiervoor is crimineel!
 • Willem Dijkman

  2 maanden geleden
  Beetje vreemd hoor, hebben jullie de beelden uit Staphorst gezien? Honderden jongeren die gewoon aan het feesten waren en de burgemeester vond het prima.. Ook in den Haag ging het zo, wat voor leven hebben wij als de regels per regio verschillen?
 • F Hofman

  2 maanden geleden
  @bert null, wat is er mis met onderverhuur?
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Nijmegen e.o.