Handhavers maken einde aan optreden voor ouderen van Sunstreams 2.0: 'Lol is er nu af’

GROESBEEK - Johnny Meijers en Bert Krebbers zijn zondagmiddag weggestuurd terwijl ze buiten het appartementencomplex De Kloostertuin (ZZG groep) in Groesbeek een optreden verzorgden.

Bert Krebbers (links) en Johnny Meijers moesten hun concert afbreken.
Volledig scherm
Bert Krebbers (links) en Johnny Meijers moesten hun concert afbreken. © Jos Eikholt

Het duo maakte ooit deel uit van de befaamde Sunstreams - ook wel de Bullen genoemd naar de in 2016 overleden zanger Wim Liebers alias Wim d’n Bul - die in 1979 de hitparades bestormden met Aan de grens van de Duitse Heuvelen.

Tegenwoordig treden Johnny (71, uit Nijmegen) en Bert (74, uit Groesbeek) samen op als de Sunstreams 2.0. Zo hebben ze de afgelopen week verschillende keren bij zorgcentra buiten opgetreden. ,,Als je die mensen ziet genieten, dan weet je waar je het voor doet”, aldus Johnny.

Tien nummers
Uiteraard begonnen ze hun optreden bij de Kloostertuin met Aan de grens van de Duitse heuvelen. De bewoners zongen vanaf hun terrassen mee. 

,,We hadden een setje van tien nummers willen doen. Maar we hebben er maar zes kunnen zingen. Want ineens kwamen er van die handhavers en toen moesten we ermee stoppen; er zouden voor de Albert Heijn (in het ernaast gelegen winkelcentrum Bellevue) mensen te kort op elkaar staan om naar ons te kijken. En we hadden geen vergunning”, zegt Johnny.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.