Ronald (links op de foto) en Ans Sisnaiski op het terras van de spil. Serveerster Lara brengt de drankjes rond.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald (links op de foto) en Ans Sisnaiski op het terras van de spil. Serveerster Lara brengt de drankjes rond. © Theo Peeters

Handhavers tevreden na eerste terrasdag: 'Horeca doet het goed’

GROESBEEK - De zon scheen en de terrassen puilden uit. Want sinds gisteren mag het weer: een biertje pakken op een terras. En dat deden we - ofschoon een doordeweekse dag - massaal. En het ging goed, zo constateerden twee handhavers van de gemeente Berg en Dal, die een rondje maakten langs de horecabedrijven.

4 reacties

 • Peter Schuurstra

  1 jaar geleden
  Blijf het misplaatst vinden om op een terras te gaan zitten terwijl enkele kilometers verderop de IC vol ligt met patiënten en het zorgpersoneel zich de benen onder de kont vandaan loopt.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Natuurlijk deed de horeca het goed. Dat was te verwachten, want dat deden ze vorig jaar ook al. Er zijn ook nooit besmettingshaarden geweest. Gedwongen sluiting was volkomen onrechtvaardig en onnodig.
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  Ik moet echt over mijn nek van al die politieke onzin die ons tijdens deze corona toestanden allemaal worden voorgehouden door media, politiek en bestuur.
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Drama om niks als de horeca het hele jaar los was geweest was de situatie gewoon het zelfde geweest als voor de corona tijd.En wat is de volgende stap dat je de volgende keer met een vaccinatiebewijs een biertje mag drinken knettergek.

Nijmegen e.o.