Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Venema Media

Harrie D. doet aangifte tegen pedojagers na filmpje op Facebook

Harrie D., ex-voorzitter van de Groesbeekse voetbalclub Achilles’29, is in opspraak geraakt door toedoen van pedojagers. Zelf ontkent D. beschuldigingen dat hij met een minderjarige wilde afspreken. Hij doet aangifte van smaad.

39 reacties

 • Cees Wit

  1 jaar geleden
  Tijd dat die zogenaamde pedojagers zelf achter de tralies gaan voor smaad, laster en terreur! Ja terreur, goed gelezen. Het doodslaan van de 73 jarige man in Arnhem is genoeg om pedojagers voorgoed te verbieden! Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. De jagers hebben geen enkel recht tot het lastig vallen van anderen zonder enige vorm van bewijs. Chatlogs/afspraakjes zijn geen bewijs. Enkel de politie is bevoegd tot bewijsvergaring en vervolging. Pedo's en pedojagers zijn beiden viezeriken die in een cel thuishoren! 
 • Sneeuwvlokje79

  1 jaar geleden
  Vind het goed wat die gasten doen! Ben zelf moeder van 2 jonge kinderen en zelf ook ooit slachtoffer geweest.. of je wil of niet, het doet helaas wat met je voor de rest van je leven! Ik ben altijd waakzaam, hier lopen ook veel viezerikken in de stad en ja ik heb er ook al 1 persoonlijk aangesproken / gemeld. Handen jeukten.. maar ik bleef netjes.. met moeite..
 • Ram

  1 jaar geleden
  Heterdaadje slimmie
 • Ram

  1 jaar geleden
  Prima , ga zo door . Rechters en regering doen te weinig om onschuldige kinderen te beschermen . Ze beschermen alles en iedereen behalve onze kinderen . Nogmaals respect voor de mensen die deze viespeuken aanpakken . Waar kan ik storten ??
 • IkWeetHetOokNietMeer

  1 jaar geleden
  Dat zou betekenen dat men alle roddels, over u en mij, serieus moet nemen. Zou u dat echt willen?

Nijmegen e.o.