Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Volledig scherm
De scepter van de prins van Malden is spoorloos. Eigen foto © Joop Verstraaten

Maar de Groesbeekse carnavalsvereniging De Feestneus is toch in ernstige verlegenheid gebracht door de vermissing van de scepter van Prins Robert d’n Eerste van de Dwarsliggers in Malden. Tijdens de prinsenreceptie van  De Dwarsliggers in Malden, afgelopen zondag, zag Prins Ummenie van Groesbeek kans om de scepter te ontfutselen aan prins Robert van De Dwarsliggers. 

Na het Maldense prinsenbal toog het Groesbeekse gezelschap nog naar een adresje om de inwendige mens wat verder te versterken. In een moment van onachtzaamheid is de scepter van Prins Robert daar verdwenen. Binnenkort gaan de carnavalisten uit Groesbeek naar de betreffende horecagelegenheid om de camera beelden te bekijken of daarop misschien te zien wie de scepter heeft meegenomen. Levert dat niks op, dan zal de Feestneus een nieuwe scepter moeten kopen voor prins Robert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.