Henk Smit uit Groesbeek: 'Maak even pas op de plaats met de plannen.'
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Smit uit Groesbeek: 'Maak even pas op de plaats met de plannen.' © Theo Peeters

Henk Smit rekende en rekende: ‘Berg en Dal doet te veel en te snel’

GROESBEEK - Henk Smit uit de Boersteeg in Groesbeek heeft met zijn berekeningen de Berg en Dalse politiek behoorlijk op de kast gekregen. Zijn stelling: Berg en Dal hoeft veel minder zonneparken aan te leggen dan waarvan tot nu toe sprake is.

5 reacties

 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  De zoveelste keer dat groen flinks wethouder VERHEUL weer eens verkeerd bezig is! Prima dat Henk SMIT deze gegevens boven water haalt en daarmee het ongelijk van deze groene drammerd aantoont. Hoe lang duurt het nog voordat de gemeenteraad deze incompetente wethouder weg stuurt?
 • Peter van de Pavert

  1 jaar geleden
  Als een bestuurder zegt ‘juiste cijfers bestaan niet’ en het is een ‘inschatting’ is wel fijn dat iemand dit wel kan uitrekenen. Je zou als GroenLinks wethouder ook een compliment kunnen geven.
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Probeer maar eens wat afgesproken is in een coalitie-akkoord weg te redeneren... Goed dat er een kritisch tegengeluid is tegen de groene lobby. Zeker omdat, na de looptijd, windmolens ook afval opleveren waar nog geen oplossing voor is gevonden.
 • Nico Van Doorn

  1 jaar geleden
  Berg en dal heeft de Ruimte om ook wat voor Nijmegen te doen.
 • Henk

  1 jaar geleden
  Voor wie geinteresseerd is in meer details, hier zijn de cijfers: https://boersteeg.nl/wat-er-van-berg-en-dal-gevraagd-wordt/

Nijmegen e.o.