Volledig scherm
De gedenkplaats voor Lieke is opgeruimd. © Gemeente Berg en Dal

Herdenkingsplaats voor verongelukte Lieke opgeruimd in overleg met haar familie

PERSINGEN - De herdenkingsplaats voor de 11-jarige scholiere Lieke die op 3 september omkwam bij een noodlottig ongeluk in Persingen is donderdag opgeruimd. Dat heeft de gemeente Berg en Dal gedaan in overleg met de familie van Lieke.  

Op de locatie langs de Thornseweg waar het meisje werd geschept door een auto die van de weg was geraakt, was een tijdelijk monument van bloemen, knuffels en kaarten ontstaan. Vrienden, bekenden en klasgenoten van het slachtoffer betuigden hun medeleven met een bijdrage bij het bermmonument. 

Volgens een bericht van de gemeente Berg en Dal heeft de familie alle kaarten en knuffels die voor Lieke waren neergelegd, mee naar huis genomen. De bloemen zijn opgeruimd. Evenals de hekken en het dekzeil waarmee de plek werd beschermd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.