Wouter Eijkholt in z’n woonkamer in Groesbeek met de cheque van 21.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Eijkholt in z’n woonkamer in Groesbeek met de cheque van 21.000 euro. © David van Haren

‘Het had wel wát meer mogen zijn’: Wouter uit Groesbeek over zijn winst van 21.000 euro in Miljoenenjacht

GROESBEEK - Bijna anderhalf miljoen mensen zagen zondagavond hoe Wouter Eijkholt uit Groesbeek alle pech van de wereld had bij het kofferspel van Miljoenenjacht.

22 reacties

 • Bart Hoedemaker

  2 maanden geleden
  Ik ken genoeg mensen waarvoor 21k een wereld van verschil kan betekenen...
 • John Reijmers

  2 maanden geleden
  Ik ken Wouter persoonlijk. Een toffe vent die een ieder het zijne gunt. Gezien enkele, in azijn gedrenkte reacties, hebben zij niet het gehele (premium) stuk gelezen. De Gelderlander mag ook wel eens uitkijken dat dan alles uit zijn verband getrokken kan worden.
 • Fred Janssen

  2 maanden geleden
  Je kwam met niets en wint uiteindelijk 21.000 euro. Waarom is dat niet genoeg... Is het hebberigheid? Vele moeten het met weinig doen....dus wees dankbaar
 • Ingrid Bakker

  2 maanden geleden
  Zou je je niet schamen? Een spel is een spel! Terwijl er heel veel mensen zijn die amper hun hoofd boven water kunnen houden.
 • Achien Bosch

  2 maanden geleden
  Als ik het toch een gunde ,was dat Wouter ,wat een sympathieke leuke vent ! Ik had hem en zijn gezin zo graag de hoofdprijs gegunt ,maar gezondheid is niet te koop ,en dat is onbetaalbaar moet je maar denken .
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”