Volledig scherm
In Groesbeek is het carnavalsseizoen geopend door een banier op te hangen aan de toren van het gemeentehuis. Dit werd gedaan door Wethouder Fleuren, Willy Jansen en Willem Thijssen voorzitters van twee carnavalsverenigingen. © Theo Peeters

Het is weer bijna zo ver, ook in Groesbeek....

GROESBEEK - Met het ophangen van de grote carnavalsbanier aan de toren bij het gemeentehuis laat Groesbeek weten dat het weer bijna zo ver is... carnaval.

Wethouder Sylvia Fleuren, Willem Thijssen van carnavalskoepel SOK en Willy Jansen van Helaho van het Hoog en het Laag stapten in de hoogwerker voor de officiële handeling. 

Vanaf heden hebben volgens Fleuren de prinsen en prinsessen geen rust meer tot na de carnaval, zoals Prins Marcel van Millingen, Henk van Leuth, Esther van Kekerdom, Erwin van Ooij, Marc van Beek, Marco van Berg en Dal, Marie – Jose van Net Aecht en Lars van De Feestneus, beide uit Groesbeek. 

Gruusbek live

Vrijdagavond is het tijd voor ‘Gruusbek Live’  in sporthal Heuvelland en zondag is de prinsensreceptie in Leuth.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.