Max Höppener toont aan hoog het water komt bij hem in huis kan komen als het project de Lob ven Gennep doorgaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Höppener toont aan hoog het water komt bij hem in huis kan komen als het project de Lob ven Gennep doorgaat. © Theo Peeters

‘Het water komt in de keuken 2,80 meter hoog te staan’

MIILSBEEK - ,,Ik spoel hier weg als de plannen voor de Lob van Gennep doorgaan. Het water komt hier in de keuken 2,80 meter hoog te staan.” Max Höppener uit Milsbeek vreest het project.

17 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Er wordt nergens zoveel gelogen als bij milieu - de zeespiegel stijgt... is een bangmakerij. Het wordt warmer en droger, stijging via smeltend Poolijs is een leugen... 2/3 van de aarde is water en oceaan. Moet jij eens proberen om zo'n enorme watermassa met wat smeltend Poolijs met 1 centimeter te laten stijgen? Zelfs een kind van 13 begrijpt dat dit onmogelijk is.
 • Novioceuclum

  2 jaar geleden
  Max verzet zich tegen veel.... Als iedereen dat doet dan komen we nergens.... En de boel verplaatsen naar de Beierse overlaat ... Ach ja, dan heeft max nergens last van.
 • Theo42

  2 jaar geleden
  Volgens het bouwbesluit dient de kamerhoogte 2.6 M te zijn. In de besluiten van 2018 en 2019 kom ik geen hogere waarden tegen. Dus het overgrote deel van de nieuwbouw woningen zal nog steeds 2.6 zijn. Duurdere eigen bouw kan hoger zijn. Maar het probleem voor de heer Höppener zal bij een waterstand van zelfs 2.5 M erg vervelend zijn. Zijn huis zal er niet beter van worden en ik hoop dat die onzalige plannen gewijzigd zullen worden.
 • Theo42

  2 jaar geleden
  Het zal in het verleden zeker zijn voorgekomen. Maar als ik in mijn huis van 2016 net zo ga staan als de heer Höppener kom ik met mijn hand net zo hoog uit en mijn huis is 2.65. hoog.
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Weersverwachtingen zijn natte vingerwerk. Op basis van een paar droge zomers zou ik niet concluderen dat er geen hoogstanden door extreem weer kunnen voorkomen. Eigenlijk is de enigste conclusie die we kunnen maken dat het weer extremer wordt. Dus zowel extreem droog als extreem nat. 

Nijmegen e.o.