Marcel Kuster Foto Theo Peeters, Freddy Schinkel
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster Foto Theo Peeters, Freddy Schinkel

Het wordt menens: zonnepark Lagewald staat in startblokken in Berg en Dal

GROESBEEK - Het wordt menens met de aanleg van zonneparken in de gemeente Berg en Dal. Het zonnepark Lagewald, aan de grens bij Wyler, heeft met een beetje geluk over 26 weken de vergunning binnen. Volgende zomer kan de aanleg dan starten.

4 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  gewoon in de blokken laten staan maar verder niet aan beginnen. is hier wel voldoende draagkraagt voor of worden die dingen de burgers geoon door de strot gedrukt.
 • Hannie Thonsen

  2 maanden geleden
  Ja hoor...je gooit er een zooi zonnenpanelen neer die de stroom niet op het net terug kunnen leveren omdat Tennet dat niet aankan. Lekker duurzame actie! En wat doen we over 15 of 20 jaar met al die zonnenpanelen? Waar gaan we die dumpen? Heb ik het nog niets eens over her produceren van die panelen en de grondstoffen die in de panelen zitten.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  En de energie gaat naar…… welk bedrijf, data- of distributiecentrum kan de groene vlag uit gaan hangen? En de aarde? Die wordt hier niet beter van.
 • Theo van Tuil

  2 maanden geleden
  De mooiste plekjes opgeofferd voor de klimaatwaanzin. Er zijn talloze wetenschappelijk onderbouwde argumenten waarom dit zinloos is. Maar ja, wanneer kapitaal en klimaatgelovigen elkaar vinden, ben je als brave burger kansloos. Ik zal er binnenkort nog eens langs fietsen en afscheid nemen van onze prachtige landschappen, want 25 jaar dat zal ik zeer waarschijnlijk niet halen. Jongens, èn da ge bedàànkt ziet da wette...

Nijmegen e.o.