Volledig scherm
De Groesbeekse sporthal was vrijdagavond flink gevuld met muziekliefhebbers. © Joop Verstraaten

Het wordt steeds drukker bij Gruusbèk Live

GROESBEEK – De zevende editie van Vrienden van Gruusbèk Live begint steeds meer weg te krijgen van de landelijke uitgave van Vrienden van Amstel Live. 

Een flink aantal lokale muzikale vrienden schotelden de ongeveer duizend bezoekers vrijdagavond een gevarieerd programma voor in sporthal Heuvelland. Diverse Groesbeekse bands speelden vrijdagavond hun eigen repertoire. Daarnaast traden zij ook in wisselende samenstelling op. De line–up van dit jaar bestond uit de bands Van Trien, Regroove en Pleg Band. Maar daarnaast waren er ook gastoptredens van onder andere Jan Meijers (Jan van Tuttie) met Sonja Meijers, Raymonda Jacobs ( Leff ) , Martijn Joosten (voorheen Pleg Band), Anton Könings en Diana Honing en de band Alles. 

Leeg

Zeven jaar geleden bij de eerste editie was het grootste deel van de sporthal leeg en nu wordt het ieder jaar drukker en drukker aldus Johan Verheij van de organiserende Stichting SOK (Samenwerkings Orgaan Karnaval). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.