Hotel Spijker in Beek investeerde flink in een terrasoverkapping en heaters.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel Spijker in Beek investeerde flink in een terrasoverkapping en heaters. © Theo Peeters

Horeca in regio in zak en as: Wel investeren, niks verdienen

RIJK VAN NIJMEGEN - De horeca heeft de afgelopen maanden flink geïnvesteerd om het buitenseizoen te kunnen verlengen. Die investering wordt dit jaar niet terug verdiend.

15 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  9 maanden geleden
  buurman... in België is het dragen van een mondkapje vanaf augustus verplicht. Blijkt dat het aantal besmettingen daar hoger ligt als in Nederland.Dit komt omdat mensen 3-4 dagen hetzelfde mondkapje dragenwaarbij stofdeeltjes, bacteriën en het virus zich in je mondkapje nestelen.
 • de heer J. Zomers (68)

  9 maanden geleden
  Goede vraag - bar en het restaurantgedeelte in Casino is gesloten.Per lokaalruimte mogen niet meer dan 30 personen aanwezig zijn.Stel je hebt in het gebouw 4 speelruimten dan mogen er totaal 120 personen aanwezig zijn. Het dragen van een mondkapje is verplicht, zodra je gaat spelen dan mag je het kapje afdoen. 
 • Ook

  9 maanden geleden
  Dat eeuwige gezeur van: "Horeca pesten" begint me behoorlijk de strot uit te komen.Ik zou het daarom ook wel aangenamer vinden wanneer de redactie eens stopte met het mara oeverloos herhalen van dergelijke onzin, die vooral gebaseerd is op het eigen onvermogen binnen de horeca om de zaken financieel goed te regelen.Ondernemer zijn is risico lopen en dus niet klagen, klagen, je niet aan regels houden en maar je hand ophouden!
 • Nijmegencentrum

  9 maanden geleden
  Als dat zo was waren alle ouders ook wel ziek geweest. Dus als het al zo is zijn ze amper besmettelijk!
 • PeterSchuurstra

  9 maanden geleden
  Dan ben je helaas slecht op de hoogte. Buurman schrijft nadrukkelijk 'België'. Daar wordt wel volop getest.

Nijmegen e.o.