Pierre Vink van de Thornsche Molen houdt zijn terras met windschermen en schaduwdoeken ook bij minder goed weer comfortabel.
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre Vink van de Thornsche Molen houdt zijn terras met windschermen en schaduwdoeken ook bij minder goed weer comfortabel. © Theo Peeters

Horeca twijfelt over verlengen terrasseizoen: ‘Probleem is dat de coronaregels met de dag veranderen’

GROESBEEK - Horecaondernemers zijn verdeeld over hoe ze de komende koude maanden door moeten komen. De een neemt geen nieuwe initiatieven om het terrasseizoen te verlengen, de ander trekt daarvoor zo nodig weer de portemonnee.

3 reacties

 • KERKHOFF

  4 maanden geleden
  als de ondernemer het faillissement in is verdwenen wie gaat dan die 6% verhoging betalen?
 • Uw Buurman

  4 maanden geleden
  Het is gewoon heel erg, dat in tijden van crisis de overheid zo zeer zeer onbetrouwbaar is.Ondertussen wel 6% salarisverhoging ontvangen terwijl ondernemers het faillissement in worden gedrukt.
 • Anne

  4 maanden geleden
  Mede dankzij diezelfde horeca worden de regels weer strenger. Als de horeca en haar bezoekers zich beter aan de basisregels hadden gehouden was er nu weinig aan de hand geweest. Ze hebben het aan zichzelf te danken, de goeden niet te na gesproken. De hand in eigen boezem steken zou ze hier beter passen. 
 1. Boer uit Kleef gaat viraal met filmpjes in grensoverschrijdend dialect: kunt u dit verstaan?
  PREMIUM
  9

  Boer uit Kleef gaat viraal met filmpjes in grensover­schrij­dend dialect: kunt u dit verstaan?

  HAU - Boer Michaël Hövelmann (56)uit het plaatsje Hau even achter Kleef gaat momenteel viraal als Denn Bur (de boer) met zijn filmpjes waarin hij het onvervalste grensoverschrijdende dialect spreekt: 'Blief gezond', zo sluit hij menig filmpje af. Dit dialect wordt gesproken van Nijmegen tot aan het Ruhrgebied. Senioren uit de regio Nijmegen moeten zo beschouwd Michaël Hövelmann nog kunnen verstaan.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Nijmegen e.o.