Hoteldief sluipt kamer in en steelt horloge

MILLINGEN - Een man is zondag opgepakt, nadat hij een horloge had gestolen uit een hotel in Millingen. Een vrouw die in het hotel verbleef, merkte dat er iets niet pluis was bij haar kamer. In de gang zag ze een man lopen, die later de dief bleek. Dat meldt de politie van Berg en Dal op Facebook. 

De vrouw sprak de man aan en alarmeerde de politie. Agenten gingen op de melding af. Eenmaal ter plaatse bleek dat de man inderdaad in het bezit was van het gestolen horloge. De dief is daarop opgepakt en voor verhoor meegenomen naar het bureau, zo schrijft de politie op Facebook. 

Volledig scherm
ENSCHEDE - 112, Politie, Haast, Spoed, Ongeluk, Ongeval, Diefstal, Misdaad, Criminaliteit, Moord, Doodslag, Zwaailicht, Strepen, Auto, Wagen. EDITIE: INTERNET / STOCK FOTO: Frans Nikkels - DTCT FN20131017
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.