Auto's op het marktplein in Millingen. Verkopers hebben hun kramen noodgedwongen naar omliggende autowegen verplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Auto's op het marktplein in Millingen. Verkopers hebben hun kramen noodgedwongen naar omliggende autowegen verplaatst. © Eigen foto

Ingesneeuwde auto’s blokkeren Millingse markt; kramen staan noodgedwongen op straat

MILLINGEN - Auto’s midden op ‘hun’ marktterrein. Voor kooplui van de weekmarkt in Millingen aan de Rijn was het woensdagochtend even schrikken. Hun verkoopstekkies bleken bezet door ingesneeuwde auto’s. Noodgedwongen blokkeren kramen nu autowegen rondom het marktplein.

3 reacties

 • Johann ut Broamt

  3 weken geleden
  die auto's hadden daar echt niet hoeven staan lijken totaal niet ingesneeuwd en konden zo wegrijden. die grote bakken van tegenwoordig kunnen echt wel tegen een beetje sneeuw of zijn die dingen voor de show.
 • Hans

  3 weken geleden
  Ik snap wel waarom er minder bezoekers vd markt zijn. Wie wil er nou van een stel van dit soort zuurpruimen nog iets kopen? Laat ze blij zijn dat mensen op andere dagen hun auto wél wegzetten, lang niet iedereen gebruikt zo'n ding elke dag, zeker in deze corona-tijden niet. Mensen doen dat dus speciaal omdat het markt is. Marktlieden zouden zelf ook een schop en strooizout mee hebben kunnen nemen, maar kennelijk hoeven ondernemers dat niet, dat moet de overheid maar doen.
 • Hans van Apeldoorn

  3 weken geleden
  ,,Er staan hier op woensdag nooit auto's. Waarom moet door een beetje sneeuw ineens alles veranderen?” Ik heb een vermoeden. Sneeuwwagens 'gooien' alle sneeuw tegen auto's die langs de weg geparkeerd staan. De eigenaren moeten dan twee kubieke meter sneeuw wegscheppen om er nog uit te komen (zonder hulp Dar). Hebben ze dat gedaan, dan zoeken ze een 'veilige' parkeerplek, want die ellende nog een keer meemaken, daar hebben ze niet zo'n zin in. Daarom staan de parkeerplekken bij de supermarkt vol.
 1. Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

 2. Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto
  Play

  Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto

Nijmegen e.o.