Jan Wassink: ,,Waarom liggen deze daken maar half vol?”
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Wassink: ,,Waarom liggen deze daken maar half vol?” © Gerard Verschooten

Jan Wassink van Duurzame Energie Berg en Dal: ‘Waarom liggen deze daken maar half vol?

MILLINGEN - Millingenaar Jan Wassink wil - voor zover mogelijk - alle daken van woningen en bedrijven in de gemeente Berg en Dal gaan beleggen met zonnepanelen. En dan niet half vol, maar helemaal.

5 reacties

 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  We hebben zoveel stroom nodig voor elektrisch rijden en gasloos verwarmen dat ALLEEN kernenergie dat kan leveren. Stop dan ook eens met die onzin van windmolentjes en zonnepaneeltjes, het levert lang niet genoeg stroom op en ook nog eens niet op de juiste tijden.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Cor Koenen Ik ben het helemaal met je eens. in Netterden in de Achterhoek wordt een heel mooie streek binnen enkele maanden verpest door 9 van die dingen. Nu kun je er nog genieten van de vergezichten, vogels en reeën. Maar in de toekomst is dat ook verleden tijd. alles draait om de euro.
 • Peter Schuurstra

  1 maand geleden
  Met windmolens en zonnepanelen alleen gaan we het echt niet redden. De enige reële oplossing is kernenergie. Natuurlijk is dit geen ideale oplossing, maar wel een die past bij de ambitie en klimaatnormen die we hebben afgesproken.
 • Cor Koenen

  1 maand geleden
  Gewoon gas stoken dat is goedkoop en er is nog genoeg van.en gelijk beginnen met de windmolens af te breken.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  beter de daken vol dan het land verpauperd. welke halve zool komt er nou op het idee om 180 hectare te benutten voor dit soort ongein. weet je niet wat je ermee moet geef het terrein dan maar liever terug aan de natuur.
 1. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

 2. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

Nijmegen e.o.