Jumbo twee uur op slot na hoosbui in Groesbeek

GROESBEEK - Verschillende bedrijven in Groesbeek hebben donderdagmiddag overlast ondervonden van de hevige hoosbui die over het dorp trok. Zo moest de Jumbo supermarkt aan De Meent twee uur haar deuren sluiten vanwege wateroverlast in de supermarkt. 

Via het dak kwam het regenwater de supermarkt binnen, waarna besloten werd de supermarkt tijdelijk te sluiten. 

Nadat de lekkage was opgelost en de supermarkt weer watervrij was gemaakt  konden de deuren weer open. Naast het missen van twee uur klandizie is volgens een woordvoerster van Jumbo uit Veghel de schade meegevallen.

Bij Sushirestaurant Konbanwa aan de Sionsweg in Heilig Landstichting zorgde de bliksem ervoor dat het internet in het restaurant totaal plat ging. Daardoor kon er niet gepind worden en moest het diner tijdelijk weer besteld worden via de ouderwetse papieren bestellijsten. 

Bij Anytime fitness aan de Hoflaan in Groesbeek zorgde het regenwater ervoor dat het dak het regenwater niet aan kon. Plafondplaten werden nat en het water lekte door in het fitnesscentrum. De schade bleef hier beperkt tot het vervangen van enkele plafondplaten.

Volledig scherm
De Jumbo in Groesbeek werd vanmiddag tijdelijk gesloten na een hoosbui. © Joop Verstraaten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.