Volledig scherm
PREMIUM
De poort bij Achilles'29 in Groesbeek gaat op slot en gaat ook niet meer open, zo wordt gezegd. © Theo Peeters

Kabouters van Achilles moeten weg van sportpark De Heikant

REPORTAGEGROESBEEK - Een jong elftal van Achilles’29, de zogenaamde kabouters, mocht zaterdagochtend niet trainen op sportpark De Heikant in Groesbeek. De politie kwam het team dit persoonlijk vertellen.

De Groesbeekse voetbalclub heeft een hoog oplopend conflict met de familie Derks, eigenaar van de grond, over het gebruik van de faciliteiten. De familie was zaterdag ook aanwezig bij de training van de kabouters, zegt een aanwezige, en heeft de bezoekers gefotografeerd en nauwlettend in de gaten gehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezinnen

    Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezin­nen

    Jaarlijks komen enkele tientallen Bosnische kinderen uit arme gezinnen een paar weken op vakantie in deze regio. Het wordt echter steeds lastiger gastgezinnen te vinden. Maar de bus vanuit Bosnië gaat rijden, hoe dan ook. Er kunnen 42 kinderen in, die zijn ook al geselecteerd door de vrijwilligers van de stichting Kinderhulp Bosnië. Het is alleen de vraag of een deel van die kinderen teleurgesteld moet worden omdat er in de regio niet voldoende gastgezinnen te vinden zijn.

Nijmegen e.o.