Johan Tiesnitsch (r) en zijn zoon Arne uit Beek (Berg en Dal) hebben het vermoeden niet besmet te kunnen raken met het coronavirus. Ze hebben zich opgegeven voor wereldwijd onderzoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Tiesnitsch (r) en zijn zoon Arne uit Beek (Berg en Dal) hebben het vermoeden niet besmet te kunnen raken met het coronavirus. Ze hebben zich opgegeven voor wereldwijd onderzoek. © Paul Rapp

Kan Johan (50) echt onmogelijk corona krijgen en zo met zijn genen bijdragen aan een medicijn?

BEEK/NEW YORK - Terwijl de besmettingscijfers pieken, zijn er ook mensen die denken geen corona te kunnen krijgen. Zoals Johan Tiesnitsch uit Beek. Onzin? Zeg dat niet te hard: er wordt wereldwijd juist onderzoek gedaan naar ‘niet-besmetten’ zoals hij. Wellicht levert dat zelfs een medicijn op.

  1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
    PREMIUM
    2

    Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

    NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.

Nijmegen e.o.