Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kersten van Kegro Deuren is deze week door de branche uitgeroepen tot Beste Houtsenior van het jaar. Kersten wordt geroemd om zijn deskundigheid en ondernemersgeest. © Theo Peeters

Kegro bouwt nieuwe fabriek in Groesbeek

GROESBEEK - Kegro Deuren uit Groesbeek gaat een nieuwe fabriek (bij)bouwen op haar terrein aan de Industrieweg in Groesbeek. Het betreft een fabriek voor zogenoemde vlakke deuren (body’s). Die worden nu nog door de Kegrodochter Douma Deuren in Raalte gemaakt.

Deze productie wordt naar Groesbeek gehaald. De totale investering inclusief diverse andere aanpassingen bedraagt totaal zes miljoen. Volgens Kegro-directeur Jan Kersten werken er in Raalte nu veertien mensen, waaronder enkele uit Groesbeek. Deze fabriek gaat dicht; de huur van het bedrijfspand wordt opgezegd. Voor het personeel dat niet naar Groesbeek kan (zeven mensen) garandeert Kersten ander werk in die regio.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.