Locatieleider Lotte Schouten wil met de school van Kekerdom groeien. Op de achtergrond burgemeester Mark Slinkman, die een ochtend meeliep.
Volledig scherm
PREMIUM
Locatieleider Lotte Schouten wil met de school van Kekerdom groeien. Op de achtergrond burgemeester Mark Slinkman, die een ochtend meeliep. © Gerard Verschooten

Kleinste school in gemeente wil nog iets groeien: ‘We proberen er elk jaar tien bij te krijgen’

KEKERDOM - De Laurentiusschool in Kekerdom wil groeien. Op dit moment heeft de basisschool 58 leerlingen: dat moeten er op termijn zo'n 80 worden. ,,We proberen er elk jaar tien bij te krijgen", zo formuleert locatieleider Lotte Schouten de ambities van de kleinste school van de gemeente Berg en Dal.

0 reacties

 1. Boer uit Kleef gaat viraal met filmpjes in grensoverschrijdend dialect: kunt u dit verstaan?
  PREMIUM

  Boer uit Kleef gaat viraal met filmpjes in grensover­schrij­dend dialect: kunt u dit verstaan?

  HAU - Boer Michaël Hövelmann (56)uit het plaatsje Hau even achter Kleef gaat momenteel viraal als Denn Bur (de boer) met zijn filmpjes waarin hij het onvervalste grensoverschrijdende dialect spreekt: 'Blief gezond', zo sluit hij menig filmpje af. Dit dialect wordt gesproken van Nijmegen tot aan het Ruhrgebied. Senioren uit de regio Nijmegen moeten zo beschouwd Michaël Hövelmann nog kunnen verstaan.
 1. Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem
  Play

  Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem

 2. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

Nijmegen e.o.