Bakker Hans en dochter Anne van De Echte Bakker in Beek-Ubbergen. Op zaterdag haalt klimaatminister Rob Jetten hier zijn brood.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Hans en dochter Anne van De Echte Bakker in Beek-Ubbergen. Op zaterdag haalt klimaatminister Rob Jetten hier zijn brood. © Paul Rapp

Klimaatminister Rob Jetten haalt zijn brood bij bakker Hans in Beek-Ubbergen, maar hoe lang nog?

Klimaatminister Rob Jetten haalt zijn brood bij Hans, de Echte Bakker in Beek-Ubbergen, vertelde hij deze week in een interview met tv-programma Nieuwsuur. De bakker betaalt nu drie keer zoveel voor energie. Kan Jetten hier straks nog zijn brood kopen?

17 reacties

 • S. Lenkens

  2 maanden geleden
  het ambachtelijk bakken moeten we maar marketing verkoop praat noemen, het zit allemaal tussen de oren met ambachtelijk
 • Guus Smolders

  2 maanden geleden
  Hij kan het nog bij de bakker halen, maar dankzij zijn beleid moet ik mijn brood voorts bij de voedselbank halen.
 • maarten de vries

  2 maanden geleden
  Bakkers zijn al weggejaagd in andere wijken , nieuwe nederlanders kopen liever bij de turkse bakker. Wees blij nijmegen oost en Jetten dat het nog bestaat. En juist die partij en de veelal progressieve stemmers in dat gedeelte van nijmegen draait de bakkers en slagers in mindere wijken de strot om. Laat Jetten gebakken lucht van onze nieuwe bakkers eten.
 • martien vondenhoff

  2 maanden geleden
  Eigenlijk zouden alle winkels de mensen uit de politiek uit denhaag moeten weigeren dan weten ze meteen hoe het voelt als er bakkers en slagers zijn Martienvondenhoff
 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Jetten de deur wijzen uit principe D66 is een ramp voor Nederland.