Volledig scherm
De overhandiging van de cheque. © Joop Verstraaten

Koninklijke Kaartclub Zuid kaart 1.250 euro bij elkaar voor Kinder Vakantie Werk

GROESBEEK – Koninklijke Kaartclub Zuid (KKZ) had zaterdagmiddag bij Hotel Restaurant De Oude Molen in Groesbeek een verrassing voor Kinder Vakantie Werk: een cheque van 1.250 euro. Dit bedrag hebben honderd kaarters enkele weken bij elkaar gekaart op het hoofdveld van voetbalvereniging De Treffers. 

De KKZ, die uit 24 actieve kaarters bestaat, is vijf jaar geleden opgericht door een stel fanatieke kaarters van voetbalvereniging De Treffers. Tijdens de competitie komen de kaarters om de drie weken op de donderdagavond in het clubgebouw van De Treffers bij elkaar om een kaartje te gaan leggen. Ze spelen onder andere het oude Groesbeekse kaartspel knoesten.

Voor de bbq een verrassing

Volledig scherm
De kaarters en de cheque. © Joop Verstraaten

De jaarafsluiting vond deze zaterdagmiddag al voor de vijfde maal plaats in De Oude Molen. Na eerst te kaarten werd de dag afgesloten met een barbecue. Ook was er even een onderbreking om Kinder Vakantie Werk Groesbeek te verassen met een cheque van 1.250 euro.

Deze cheque werd door Diny Haerkens, penningmeester en manusje-van-alles voor de kaartclub, overhandigd aan Rosanne Wollenberg en Gijs Müskens van Kinder Vakantie Werk Groesbeek. 

Het tweetal bedankte alle kaarters persoonlijk voor hun geweldige gift en zij zullen er zorg voor dragen dat het geld tijdens de Kinder Vakantie Week goed besteed wordt aan de kinderen van Groesbeek. Deze week is dit jaar van vrijdag 9 tot vrijdag 16 augustus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.