Volledig scherm
Lars Derks © dG

Lars Derks Prins Ummenie de 59ste van Groesbeek

GROESBEEK – In een volle Nachtwacht van De Linde is de nieuwe prins van de Groesbeekse carnavalsvereniging De Feestneus bekendgemaakt. Lars Derks , bekend als Lars ‘Nase’ Derks mag zich sinds vrijdagavond Prins Ummenie de 59-ste van Groesbeek noemen. Derks zwaait dit seizoen de scepter over het Keulen van Gelderland zoals Groesbeek tijdens de carnaval genoemd wordt.

Derks is geboren en getogen op De Horst en sinds 2014 lid van carnavalsvereniging De Feestneus. Hij werkt in de IT, houdt van muziek en is een fan van kermis en carnaval. Derks wordt bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten: Sjoerd de Haan, Bas Gijsberts en Rick Luijben. De hofdames zijn dit jaar: Brit Derks ,Elske Eikholt, Jody Schaap, Lise Zilessen, Yvanka Coenen, Elke Hubers, Lindsay Kusters , Marloes de Bruin en Sophia Thissen. De hofschenker is Noud Peters. 

Prins Ummenie d’n 59 ste Lars ‘Nase’ Derks liet tijdens de onthulling zijn carnavalsschlager horen: Gèf oow hand mar oan mien. Zijn motto zal zijn: Mè Carnaval get niks oan mien neus vurbej .

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.