Volledig scherm
De leerlingen tuigen de kerstboom op. © Joop Verstraaten

Leerlingen basisschool Breedeweg sieren kerstboom bij gemeentehuis op

GROESBEEK – Twaalf leerlingen van basisschool Breedeweg zijn dinsdagmorgen begonnen met het optuigen van de twaalf meter hoge kerstboom naast het gemeentehuis aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Basisschool Breedeweg was dit jaar door de gemeente Berg en Dal uitverkoren om de kerstboom met eigen versierselen op te sieren. Twee dagen zijn de leerlingen druk in de weer geweest om naar eigen inzicht maar liefst 180 kerstversieringen te maken die de dennenboom binnen de kortste tijd wisten om te toveren tot een prachtige kerstboom. 

De kinderen werden met de hoogwerker van Bakker Verreikerverhuur naar het topje van de boom gebracht om ook daar de kunstwerken van de school achter te laten. Tijdens de pauze en na afloop werden de kinderen in het gemeentehuis getrakteerd op warme chocomel met slagroom, kerstkrans en kerstkoeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.