Waldie Rutten
Volledig scherm
PREMIUM
Waldie Rutten © Waldie Rutten

Levens redden is geen vanzelfsprekendheid, weet burgerhulpverlener Waldie maar al te goed

GROESBEEK - Hij had er al een goed gevoel aan overgehouden, dat werd maandag nog beter toen een bos bloemen arriveerde.  Van de vrouw wiens man Waldie Rutten (34) uit Groesbeek vorige week als burgerhulpverlener het leven redde. Hij weet als geen ander dat dat laatste geen vanzelfsprekendheid is.

1 reactie

 • jhu

  2 maanden geleden
  Fantastisch Waldie! Ik heb ook de app (6x oproep gehad)....ik vind het lastig om me nu te moeten beperken tot massage en indien mogelijk de AED, maar wil het risico niet lopen. Nogmaals; goed bezig!
 1. Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’
  PREMIUM
  13

  Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’

  EDE/GROESBEEK - Hoewel alleen (para)medische contactberoepen aan het werk mogen, worden kappers nog vaak gebeld met de vraag of zij ‘stiekem’ op visite kunnen komen. Het ontbreken van een degelijk steunpakket maakt het voor kappers verleidelijk daarop in te gaan, zo stelt de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (Anko): ,,Als mensen thuis gaan knippen, houden we de ellende langer in stand.”
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Nijmegen e.o.