Moeder Lydia, zus Floor (14) en vader Wijnand, het gezin van de vorig jaar verongelukte Lieke Steeg. Aan de muur een foto van Lieke, door een vriendin genomen aan de Waal. En een foto van zusjes Floor en Lieke bij een waterval in Oostenrijk, tijdens de laatste vakantie samen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder Lydia, zus Floor (14) en vader Wijnand, het gezin van de vorig jaar verongelukte Lieke Steeg. Aan de muur een foto van Lieke, door een vriendin genomen aan de Waal. En een foto van zusjes Floor en Lieke bij een waterval in Oostenrijk, tijdens de laatste vakantie samen. © Paul Rapp

Lieke (11) wordt op weg naar huis geschept, ze is op slag dood: ‘Had ik haar maar laten slapen’

Lieke Steeg (11) uit Millingen is nét brugklasser als ze op weg van school naar huis wordt geschept door een auto. Ze is op slag dood. Een jaar later delen haar vader, moeder en zus hun verdriet.

11 reacties

 • Pipo

  11 maanden geleden
  Erg dat je dan vanwege blikken niet meer graag lokaal je boodschappen gaat doen. Heel moeilijk dat zodra iemand gestorven is we er eigenlijk maar liever niet meer over (durven) praten. Een soort ontkenning van iemands bestaan. Goed dat deze ouders van zich laten horen. Erg dapper. Hopelijk krijgen ze gauw duidelijkheid over hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en kunnen ze het gebeurde te zijner tijd accepteren. Ik als vreemde wens in elk geval de familie heel veel vrede en goedheid toe.
 • Theo

  11 maanden geleden
  Ik heb veel respect voor jullie. Het leven is wrang en onvoorspelbaar. Zet hem op voor het levensgeluk van jullie andere dochter, en voor jullie zelf.
 • Jaap

  11 maanden geleden
  Ik ken jullie niet, maar ik heb de tranen in mijn ogen staan na het lezen van het verhaal. Veel sterkte.
 • Sietske

  11 maanden geleden
  Dit is het ergste wat je kan overkomen, het gemis de pijn een nachtmerrie waar je niet uit komt, maar denk aan Lieke zij zou vast zeggen pap ,mam en lieve zus jullie leven gaat door probeer ondanks het verdriet sterkt te zijn voor elkaar Lieke is en blijft in jullie gedachten en hart dicht bij jullie houdt dat vast met veel liefde vergeten doe je haar niet ...Ik wens jullie heel veel kracht en liefde voor elkaar 
 • Joëlle Janssen

  11 maanden geleden
  De angst van iedere ouder....heel, heel veel respect en sterkte voor alle nabestaanden....xxx

Nijmegen e.o.