Actievoerders hebben het nieuwe bruggetje ingepakt.
Volledig scherm
Actievoerders hebben het nieuwe bruggetje ingepakt. © Henk Baron

Ludiek protest tegen ‘lelijk’ nieuw bruggetje in Kastanjedal in Beek

BEEK - Bij wijze van ludiek protest heeft een aantal inwoners van Beek dinsdagavond het nieuwe stalen bruggetje in het Kastanjedal ingepakt. 

40 reacties

 • Eelco .

  2 jaar geleden
  en de uitvoering van een leuning is dan duidelijk bijzaak!
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Tja, de uitvoering van een leuning van een bruggetje is het blijkbaar in het belangrijkste item om je druk over de maken. In wat voor een een ideale wereld moeten we dan wel niet leven dat dit het waard is om over te gaan zeuren en al minstens drie artikelen aan te besteden in deze krant.....
 • bert peters

  2 jaar geleden
  En....... huppekee.... weer gemeenschapsgeld roekeloos over de balk gegooid Groen Links !!!Met wat gedegen voorwerk en denkwerk plus informatie bij de burgers in te winnen , alvorens ijzeren leuningen te plaatsen, had je dit op jullie pantoffels aan kunnen voelen !   Maar ja... met jullie onbegrensde betweterigheid kun je dit verwachten !   En de burger maar weer dokken.... of niet soms!
 • Pipo

  2 jaar geleden
  Als natuurorganisatie gebruik je uiteraard hout als bouwmateriaal. Alleen stadsvolk op een kantoor kan dit bedenken. Weg ermee en meteen de bovenste waterval van de Oorsprong herstellen zodat je het water weer ziet vanaf het uitzichtpunt met blik op de Kabouterboom.
 • Wilfred Geen_nee

  2 jaar geleden
  Zie hier een sterk staaltje contradictie: ze hekelen deze brug maar ze staan er wèl op!

Nijmegen e.o.