Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal ligt onder vuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal ligt onder vuur. © Paul Rapp

‘Lul’ en ‘gladjanus’: burgemeester Berg en Dal beschuldigd van ‘grensoverschrijdend gedrag’

GROESBEEK - Grote bonje in Berg en Dal: burgemeester Mark Slinkman ligt onder vuur omdat hij een raadslid zou hebben uitgescholden. Ook zijn twijfels gerezen over een integriteitsonderzoek dat hij heeft gedaan. Het Openbaar Ministerie (OM) en de commissaris van de Koning zijn al maanden bezig met de kwestie.

25 reacties

 • HJ jacobs

  2 maanden geleden
  misschien, had hij eerder op de dag ruzie gehad, in huiselijke sfeer, ha ha
 • HJ jacobs

  2 maanden geleden
  hoe dan ook een burgervader, mag dit wel denken, maar nooit zo ongenuanseerd zeggen, dit mag hij als burgemeester zich zelf kwalijk nemen.
 • Wim Baardse

  2 maanden geleden
  Ga gewoon doen wat je moet doen en ga niet mierenn?ken
 • Teun Dreug

  2 maanden geleden
  Burgemeester Slinkman heeft groot gelijk. Prima omschrijving voor de heer Bakker. Als “slapjanus” tegenwoordig al in de categorie grensoverschrijdend gedrag valt, wat kan er dan nog wel ?
 • Jan de wit

  2 maanden geleden
  Ik woon in de gemeente Berg en Dal. Geen idee waar ze mee bezig zijn. Wat hun plannen zijn. Hoor en lees ook niks er over ook niet wat oppositie wil. Het is denk ik wespen nest daar in gemeente huis. Veel oud zeer ook wsl.Ik kan er verder niet over oordelen wie nu gelijk heeft. Ik zou het wel fijn vinden wat meer te lezen wat college en oppositie nu precies willen wat zijn de plannen. en ideeen. Er is bijna geen info te vinden. Hier valt veel te winnen door zowel college als oppositie.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”