Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man uit Groesbeek (53) 40 maanden de cel in voor misbruik 14-jarig meisje

ARNHEM/GROESBEEK – Een 53-jarige man uit Groesbeek is gisteren veroordeeld voor seksueel misbruik van een veertienjarig meisje en het bezit van kinderporno. De rechtbank legde hem een gevangenisstraf op van veertig maanden waarvan veertien voorwaardelijk.

12 reacties

 • Ctje

  3 jaar geleden
  Dat is 40 jaar te weinig!
 • Wally

  3 jaar geleden
  Het zal wel een in groesbeek wonende zijn die hier vertoefd in een of anderen instellinger zijn wel meer zaken waar men liever niet de herkomst van bekend maaktalthans  niet op dit forum van de gelderlander
 • Hein

  3 jaar geleden
  Ik heb ook een forse autistische stoornis bij mij uit zich dat in overgevoeligheid voor geluid waar in Nederland niemand enige clementie heeft want je bent al snel een oude zeurzak. Maar welke stoornis dan ook is nooit een excuus om anderen geweld aan te doen.
 • Ook

  3 jaar geleden
  Helemaal met u eens maar feit is overigens wel dat er in de afgelopen jaren juist heel veel bedden werden afgebouwd in de psychiatrie en in de hierop aanpalende voorzieningen zodat er steeds minder behandelplek over is voor mensen die feitelijk niet zelfstandig kunnen functioneren.Juist bij beschermd woonvormen komen hierdoor ook steeds meer mensen terecht die hiervoor eigenlijk ongeschikt zijn qua problematiek waardoor de mensen waarvoor deze voorzieningen waren bedoeld worden verdreven.
 • Toontje

  3 jaar geleden
  Klopt! Zou behandeling na de gevangenisstraf hier dus wel helpen? Of krijgt de samenleving in de toekomst weer klappen te incasseren, omdat de belangen van de dader weer eens voor gaan?

Nijmegen e.o.