Volledig scherm
Marco Beers is de nieuwe prins in Berg en Dal © Joop Verstraaten

Marco Beers nieuwe prins CV De Berggeiten in Berg en Dal

BERG EN DAL – De 45-jarige Marco Beers is zaterdagavond uitgeroepen tot prins bij carnavalsvereniging De Berggeiten in de Duufelshemel. De uit Groesbeek afkomstige Beers zal tijdens het 55ste carnavalsjaar van CV De Berggeiten de scepter gaan zwaaien over Berg en Dal tijdens de carnavalsperiode. 

Beers is eigenaar van Camping Bij Ons in Grosbeek en werd al vele jaren genoemd als nieuwe prins bij de Berg en Dalse carnavalsvereniging. Hij was al Hofnar, maar zaterdagavond kwam hij plotseling tevoorschijn als nieuwe jubileum prins.

Marco wordt ondersteund door zijn adjudanten Nick Loeffen(neef), Ton Loeffen (zwager) en Dennis Heemstra (neef). De hofdames van Prins Marco zijn Puk Beers (dochter), Marie Huiberts –Timp, Loes Stevens en Myrna Verhoeven. Tijdens het avondvullend programma in Kerstendal met onder andere De Geitenmix, Beekse Heerlijckheden en de Dames van het Rood werd Freek Houterman benoemd tot Grootste Duufel een persoon die zich in het bijzonder heeft ingezet voor de Berg en Dalse gemeenschap.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.