Rechtsonder het ontwerpplan voor het Kasteel, het nieuwe MFA Millingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtsonder het ontwerpplan voor het Kasteel, het nieuwe MFA Millingen. © Artist Impression Smits&Orval Architecten; ANP; Thinstock

Millingen schaart zich achter plan fanfares voor ‘kasteel’ met theaterzaal en oefenruimtes

MILLINGEN - Het moet een concert annex theaterzaal worden. Met aparte oefenruimtes voor de fanfares en ruimtes voor koren, de toneelvereniging et cetera. Kortom, een miljoenenproject dat binnenkort aan de gemeente gepresenteerd wordt, met de vraag of die mee wil doen met een haalbaarheidsonderzoek.

3 reacties

 • Wim van Deelen

  3 weken geleden
  Beste kartrekkers en leden politieke partijen BenD, als bewoner en zeker ook hartstochtelijk verenigings inwoner woonachtig te Millingen begrijp ik heel goed de wens van o.a. muzikaal Millingen. Niets doen is ook geen optie en stilstand is achteruitgang of zelfs nog erger voor verenigingen, dat beseft ik zeker. Maar als inwoner(s) woonachtig aan de sportvelden mag je verwachten dat je ook betrokken wordt. Tja, aan het einde als het kwaad geschied is, waar rook is ... voor de zoveelste keer.
 • Wim Bakker

  3 weken geleden
  Dit initiatief van de verenigingen verdient een kans. De toekomst van het verenigingsleven en het dorp staat op het spel. Een gedegen haalbaarheidsstudie is wel het minste wat we deze kartrekkers kunnen bieden. Het is nu aan de raad om de verenigingen van Millingen een kans te geven. Succes samen!
 • Wim van Deelen

  4 weken geleden
  Hoop dat belanghebbende (sporthal op de Hove bouwen) snel betrokken worden. Voordat aanwonenden tegen een sporthal muur aankijken van zo'n 20 meter hoog. Dus niet aan het eind van een project !!!!!
 1. De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’
  PREMIUM
  4

  De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’

  GROESBEEK - Ze is de nestor van de Berg en Dalse gemeenteraad. Mechteld ten Doesschate is sinds 1982 het boegbeeld van de VVD in eerst de vroedschap van Groesbeek en, na de gemeentelijke herindeling in 2015, in die van Berg en Dal. Maar de grande dame van de Berg en Dalse politiek gaat er een punt achter zetten: ze is niet meer beschikbaar voor de liberale lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Nijmegen e.o.