Het monumentje langs het fietspad aan de Thornsestraat tussen Leuth en Persingen waar Lieke Steeg (11) in 2019 verongelukte.
Volledig scherm
PREMIUM
Het monumentje langs het fietspad aan de Thornsestraat tussen Leuth en Persingen waar Lieke Steeg (11) in 2019 verongelukte. © Bert Beelen

Millingenaar die dodelijk ongeluk van brugklasser Lieke (11) veroorzaakte, wordt niet vervolgd

MILLINGEN - Hij slingerde, raakte van de weg en botste met zijn auto frontaal op scholiere Lieke Steeg (11). Toch krijgt een 65-jarige Millingenaar geen straf voor het veroorzaken van dat dodelijke ongeval, begin september 2019.

4 reacties

 • Rino Rijder

  1 maand geleden
  Drama voor de ouders natuurlijk. Maar willen we dan mensen die onwel worden achter het stuur, een insult of hartinfarct achter het stuur krijgen voor jaren in de cel stoppen? Overigens wat naar commentaar van dhr Spee die zeker weet dat de bestuurder niet zat op te letten - ondanks de conclusie van het OM. Kennelijk zat hij in de auto toen het ongeluk gebeurde.
 • Tony Peters

  1 maand geleden
  Hoe is dit in Gods naam mogelijk???? Je kunt in dit land dus iemand straffeloos doodrijden.
 • Robin Mulder

  1 maand geleden
  Het OM seponeert ,"in het belang van de nabestaanden".Mogen die nabestaanden daar ook iets van vinden en beslissen? "Getuigen zagen de auto al honderden meters aan het slingeren".Daarnaast was er een bijrijder en die grijpt niet in ?Straffeloos iemand doodrijden , het OM beslist na anderhalf jaar wachten tot niet vervolgen.Mocht de bestuurder wel rijden,had hij al eerder blackouts? Ik condoleer de ouders en wens hen heel veel sterkte.Maar een rechtstaat, ik dacht het niet.
 • Mijn Mening

  1 maand geleden
  Vreselijk voor de ouders om je kind te moeten missen.11 jaar oud. Ik condoleer u en wens u sterkte. Nu ben ik zelf 64 en hier was geen opzet te bewijzen. Voor de man is dit ook een verschrikkelijke situatie waarmee hij zal moeten leren leven. Dit vergeet en vergeef je jezelf nooit. Dit is voor beiden partijen levens veranderd. Wens ook hem hierin kracht toe.

Nijmegen e.o.