Rob Frowijn en Coen van den Boogaard in de Millinger Theetuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Frowijn en Coen van den Boogaard in de Millinger Theetuin. © Gerard Verschooten

Millinger Theetuin: van tuinierhobby naar horecatrekpleister

KEKERDOM - Min of meer per toeval groeide de tuinierhobby van Coen van den Boogaard en Floor Oskam uit tot horecatrekpleister. Vijfentwintig jaar na de start blijkt de Millinger Theetuin een succesverhaal. Dat viert de nieuwe uitbater Rob Frowijn, in de stijl van de oprichters.

,,Hé, wat een prachtige rozenboog! Nieuw?’’ Coen van den Boogaard (64) kijkt zijn ogen uit in de Millinger Theetuin. 21 jaar lang zwaaide hij met partner Floor Oskam de scepter in het natuurparadijs dat-ie zelf aanlegde. Sinds de plotse dood van Oskam, ruim vier jaar terug, renteniert hij in Spanje. Molenhoeker Rob Frowijn (58) zwaait sindsdien de scepter in de horecatuin hartje Millingerwaard. Maar speciaal voor de viering van het 25-jarig bestaan van de theetuin is Van den Boogaard even terug.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.