Volledig scherm
Code Geel KNMI © DG

Muziekfancyfair Groesbeekse kermis afgelast wegens uitblijvende regen.

GROESBEEK – De traditionele muziekfancyfair op een podiumwagen voor het gemeentehuis aan de Dorpsstraat die voor dinsdagavond gepland stond is dinsdag in de namiddag afgelast vanwege de dreigende regen – en onweersbuien. Die bleven echter uit.

De organisator de uitbater van café De Comm heeft in overleg besloten het muziekspektakel af te lasten. De organisatie heeft het zekere voor het onzekere genomen omdat het KNMI in de avond regen – en onweersbuien verwacht en voor de provincie Gelderland de code geel heeft afgegeven. Deze waarschuwing was geldig van dinsdagmiddag 16.00 uur tot dinsdagavond 20.00 uur. 

Ondanks enkele druppels rond kwart voor zeven is het mooi en warm weer gebleven. Het was de bedoeling dat de muziekfancyfair van 18.00 – tot 22.30 uur zou gaan duren. 

Het publiek moet nu optredens missen van onder andere: Willie Claus, Perry Stekhuizen, Eline Visser, Jan van Tuttie , Cor Kersten, Angela Theunissen, Wim Gerritsen , Alfred Arts, Hans Peter Wijers en nog enkele andere die hun opwachting zouden maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.