André Brouwer van de kringloopwinkel in Groesbeek buigt zich over de bak met cd's. Alles is hier geordend: op categorie én kleur. Maar een geheimzinnige schijfjesverwisselaar zorgt voor chaos en onrust.
Volledig scherm
PREMIUM
André Brouwer van de kringloopwinkel in Groesbeek buigt zich over de bak met cd's. Alles is hier geordend: op categorie én kleur. Maar een geheimzinnige schijfjesverwisselaar zorgt voor chaos en onrust. © Theo Peeters

Mysterieuze saboteur teistert kringloopwinkel en drijft vrijwilligers tot wanhoop: wie verwisselt al die cd’s?

GROESBEEK - De kringloopwinkel in Groesbeek wordt geteisterd door een mysterieuze cd-verwisselaar. Wie is toch degene die er lol in schept cd’s achterstevoren in schappen te zetten, schijfjes uit hoezen te halen en zo vrijwilligers tot wanhoop drijft?

11 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  De aggressie onder de dorpelingen vind ik echt stukken zorgelijker dan die omgedraaide hoesjes.
 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  Tjonge. Ik dacht dat iemand de inhoud van de cd's verwisselde, dat zou inderdaad irritant geweest zijn, maar dit? Waar hebben we het over, allicht is het iemand die een beetje aan het dementeren is en zich niet eens bewust is van de irritatie die dit oplevert, hij zal ze waarschijnlijk omdraaien om de tracks te kunnen zien of misschien is het iemand met een dwangmatige storing. Maar moet daar nou zo op gereageerd worden? Had beter verwacht van een christelijke club, dit is beschamend.
 • Willy Peters

  1 maand geleden
  Met zoveel aandacht in de krant stimuleer je dit soort gedrag en breng je anderen op ideeën. Niet handig!
 • Guido Gezelle

  1 maand geleden
  Ik had er vroeger zo één in mijn auto, zo’n cd-wisselaar.
 • Karel De Groot

  1 maand geleden
  Het gaat goed met Groesbeek

Nijmegen e.o.