Volledig scherm
Amora en Pedro laten trots de foto van de pasgeboren Finn zien. Sinterklaas kijkt instemmend toe. © Joop Verstraaten

Na pietenhuwelijk heeft Groesbeek nu een pietenbaby

GROESBEEK - Vorig jaar was het al dubbel feest toen Sinterklaas een bezoek bracht aan basisschool Op de Horst in het Groesbeekse kerkdorp De Horst. Natuurlijk, de komst van Sinterklaas beroerde de kinderhartjes, maar bovendien vond er een trouwpartij plaats.  

Piet Amora en Piet Pedro beloofden elkaar eeuwige trouw en die liefde resulteerde in een baby. Enkele maanden geleden kregen de kinderen van wat nu Kindcentrum Op de Horst heet al een YouTube-filmpje uit Spanje waarin meegedeeld werd dat Amora zwanger was. Deze woensdag kwamen Amora en Pedro niet met de Sint mee naar de school, totdat er ineens een ambulance het schoolplein op kwam rijden met de twee erin. 

Rechtstreeks uit het ziekenhuis, waar Amora dinsdagnacht bevallen was van een baby. Die maakt het goed, maar moet nog wel even in het ziekenhuis blijven. Amora en Pedro konden wel een foto laten zien en verklapten toen de  naam van de babypiet: Finn, een gezonde jongen met stevige longen, zo vertelde Pedro trots.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.