Niet overal liep het dit weekend even soepel met de coronatoegangsbewijzen in de horeca. Zo kampte de app die daarvoor nodig is zaterdagavond een tijd lang met een storing. Met bijvoorbeeld in Nijmegen lange rijen voor kroegen tot gevolg.
Volledig scherm
PREMIUM
Niet overal liep het dit weekend even soepel met de coronatoegangsbewijzen in de horeca. Zo kampte de app die daarvoor nodig is zaterdagavond een tijd lang met een storing. Met bijvoorbeeld in Nijmegen lange rijen voor kroegen tot gevolg. © Paul Rapp

Nauwelijks heibel in regionale horeca na invoering coronapas, of gaf ondernemer in Mook bezoekers tóch de keuze om niet te scannen?

MALDEN/MOOK/GROESBEEK - De invoering van de coronapas voor horecazaken zorgde in Nijmegen voor een verhit weekend. Eén restaurant moest zelfs op slot. In de dorpen rondom de stad verliep de komst van de verplichte QR-check een stuk rustiger.

8 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Corona is bijna ten einde... verwacht dat dit na 1 november voorbij is. Zijn jullie het hiermee eens. Ja of ja?
 • M.J. Kremers

  1 jaar geleden
  Interessant: een positieve testuitslag en nog steeds een groen vinkje in je QR code. Dus zo naar binnen in een bioscoop of restaurant, als je er schijt aan hebt. En de ongevaccineerden moeten bewijzen dat ze “gezond” zijn anders geen toegang. Wat een giller! Ik geef de ondernemers die niet meedoen aan deze bullshit groot gelijk. Maar ja, die lange arm he….of is het een lange neus?
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Die paar eigenwijze schreeuwers ten spijt, is er verder dus geen vuiltje aan de lucht.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Walgelijke vergelijking @Jeroen Franssen. Het slaat kant noch wal, maar de extreme vrijheid waarin we tegenwoordig leven maakt dat je dit kunt en durft te zeggen. Daarmee ontkracht je precies je eigen statement, want dat was er in de oorlog écht niet bij.
 • Jeroen Franssen

  1 jaar geleden
  @Zomers, inderdaad, wellicht kunnen we er zelfs mee doorgaan tot 9 november 2038. Dat zou een mooie 100 jarig jubileum datum zijn.